Over Pluk

Welkom bij Pension | B&B Pluk! Even voorstellen: wij zijn Martijn en Anne, twee jonge ondernemers en trotse ouders van Diede.

Vanaf september 2021 wonen we aan de Maarstraat 4 in Zierikzee. We hebben allebei een liefde voor Zeeland, houden van reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Bij ons thuis is het vaak een zoete inval, iedereen is welkom!

Het is altijd al een droom geweest om een B&B te beginnen. Vanaf juni 2022 maken wij deze droom waar. En waar kan dit beter dan in de mooie en gezellige monumentenstad Zierikzee. Pal gelegen naast het stadhuismuseum, te herkennen aan de prachtige toren met Neptunus erboven op, is de B&B vanaf elke plek in en rondom de binnenstad te vinden.

Meestal zie je dat mensen met een B&B droom pas na hun pensioen het avontuur aangaan. Wij wilden echter niet zo lang wachten en kwamen met onze 30 lentes eind 2021 al naar Zierikzee. De stad, die vanaf het eerste moment als thuis aanvoelt. Zeker als we vanuit midden Nederland aan komen rijden en vanaf een afstandje de “Dikke toren” zien opdoemen. Dit gevoel van thuis willen we graag delen.

Waar komt de naam Pluk vandaan? Pluk vandaag, oftewel, geniet van iedere dag! Zo beginnen wij ook aan dit avontuur. Daarnaast verwijst het naar de achtergrond van Anne en haar ouders die een bloemenwinkel hebben. Bovendien vind je veel details van bloemen en planten terug in ons Pension | B&B.

We hopen het Pluk gevoel met jullie te delen, boek nu en ervaar het zelf. 

Liefs Martijn en Anne