Veelgestelde vragen

Op deze pagina komen vragen terug die voorgaande gasten al eens aan ons hebben gesteld. Mocht je toch nog een andere vraag hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Pension | B&B Pluk ligt in de monumentenstad Zierikzee. Vanwege de smalle straatjes mag in verband met calamiteiten niet zomaar overal geparkeerd worden. Er zijn diverse parkeergelegenheden voor onze B&B.

Gratis parkeeropties:

Betaald parkeren:

  • Parkeerterrein Gasthuisboomgaard ligt op 4 minuten lopen en De Mosselboomgaard op 6 minuten lopen.
  • Bij beide parkeerterreinen is het uurtarief 2 euro, met een maximum van 16 euro per dag.

De inchecktijden zijn van 15:30u tot 17:30u. We willen je vragen tussen 09:00u en 11:00u weer uit te checken. Kom je eerder naar Zierikzee? Dan mag je wel eerder je bagage afgeven zodat je al rustig de stad kunt bezoeken.

Nee, huisdieren zijn bij Pluk niet welkom.

Je kunt je reservering kosteloos annuleren tot 10 dagen van tevoren. Als voorbeeld, je boekt bij ons een overnachting voor 10 juni. Dan is 31 mei de uiterste datum waarop je gratis kunt annuleren. Vanaf 1 juni ben je dan je aanbetaling kwijt.

Het kan zijn dat de bevestiging van de boeking bij de ongewenste email is beland. Als je bij de instellingen ons emailadres als veilig bestempeld, dan kan je de mail niet meer missen.

Voor de Meekrap kamer en de Oosterschelde kamer serveren wij ontbijt in de tuinkamer. Het ontbijt wordt standaard geserveerd tussen 08.30u en 10.00u. Dat kan bij uitzondering wat eerder. Graag horen wij een dag van tevoren hoe laat het ontbijt gewenst wordt. Heb je allergieën of dieetwensen? Dan horen wij dat graag.

Ja, dat mag. Thee en koffie zijn verkrijgbaar in de tuinkamer, evenals (tegen betaling) non-alcoholische drankjes. We willen je vragen de gebruikte kopjes en/of glazen na gebruik weer mee te nemen naar de tuinkamer.

Ja, fietsen kunnen gestald worden in onze tuin achter het huis. Voor elektrische fietsen raden wij aan om de accu op de kamer op te laden.

Je mag ons altijd mailen en/of bellen wanneer je er niet uit komt met een reservering. Dan zetten wij de boeking voor je in de agenda en kun je het geld voor de aanbetaling handmatig naar ons overboeken.  Hierna ontvang je een bevestiging per mail dat de boeking definitief is. Ga nu naar de contactpagina.

Voor de Meekrap kamer en Oosterschelde kamer geldt, uitzonderingen daargelaten, een minimum van drie nachten in het hoogseizoen en twee nachten in het laagseizoen. Voor de Raadzaalsuite geldt vaak een hoger minimum aantal nachten. Houd de beschikbaarheid op de website in de gaten wat de mogelijkheden zijn.

Bij de Meekrap en Oosterschelde kamer kunnen we, indien gewenst en bij een verblijf vanaf 3 nachten, tussendoor de kamer schoonhouden. Dit houdt in dat je bed wordt opgemaakt, er kort een stofzuiger door de kamer gaat en er nieuwe handdoeken en toiletpapier worden aangeleverd. Geef bij ons aan wat de wensen zijn. Bij de Raadzaalsuite is er geen dagelijkse schoonmaak, alleen een eindschoonmaak. Bij de Raadzaalsuite zitten handdoeken niet standaard inbegrepen. Indien je gebruik maakt van de handdoekenservice voor de Raadzaalsuite (€5 p.n.), dan vervangen wij elke 3 dagen je handdoeken.

Om je boeking definitief te maken doe je alvast een aanbetaling en/of betaal je direct het hele bedrag. De rest van het bedrag dien je te voldoen bij vertrek. Er is een mobiel pinapparaat aanwezig in ons Pension | B&B.