Kamers

Maak kennis met de unieke en ruim opgezette kamers in Pension | B&B Pluk. Hieronder krijg je een overzicht van de eigenschappen per kamer, zodat je een goede keuze kunt maken. Bovendien is elke kamer voorzien van bedlinnen en beschikt elke kamer over uitstekende WIFI.

Een typisch Zeeuwse grondstof is de basis voor

De Meekrap kamer

Deze kamer is de favoriet van velen. Kenmerkend zijn de vele roze tinten die in de kamer te vinden zijn. Ze verwijzen naar de meekrapplant, eeuwenlang het meest winstgevende product van de Zeeuwse landbouw. Deze plant werd vroeger verwerkt tot een rode kleurstof, wat men onder andere gebruikte voor het verven van textiel.

De kamer grenst direct aan het dakterras, waardoor je wakker wordt met uitzicht op de Neptunustoren. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel, spiegel en een föhn. Het bed is lekker breed en ligt erg comfortabel.

Verder:

Een 350 m2 groot voormalig estuarium is de basis voor

de Oosterschelde kamer

Deze luxe, maar vooral ook zeer lichte kamer, verwijst naar het water van de Oosterschelde. Onder de naam Nationaal Park Oosterschelde is het het grootste natuurgebied van Nederland. Door het unieke en mooie onderwaterleven is de Oosterschelde zeer geliefd bij duikers.

De kamer kijkt uit op de historische straatjes de Meelstraat en de Paternosterstraat. De kamer heeft een eigen badkamer met regendouche, toilet, wastafel, spiegel en een föhn. Anders dan in de Meekrapkamer heeft het bed in deze kamer 2 verstelbare rugleuningen waardoor er de mogelijkheid is om nog een boek te lezen in bed.

Verder:

Een oude vergaderruimte is de basis voor

de Raadzaalsuite

De Raadzaalsuite dankt haar naam aan de oorsprong van het pand. Deze kamers waren voorheen onderdeel van het voormalige stadhuis van Zierikzee. In de raadzaal vonden bestuurlijke vergaderingen plaats, zo ook in de ruimte van de Raadhuissuite. Je kunt het overgebleven deel van het stadhuis nog bewonderen, hierin is tegenwoordig een museum gevestigd. Er kan ook nog getrouwd worden in één van de zalen. En natuurlijk schittert de oude toren nog altijd boven de stad uit met Neptunus erboven op.

Ideaal voor een vakantie met je gezin! In de Raadzaalsuite heb je een eigen plekje om heerlijk tot rust te komen. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer, een eenvoudige keuken en ook de badkamer bevindt zich op de benedenverdieping. Er is een eigen zitje in de tuin waar je ’s ochtends heerlijk kunt genieten van een ontbijtje. Op de bovenverdieping is een doorloop slaapkamer met een 140cm breed tweepersoonsbed en aangrenzend een aparte slaapkamer met een 160cm brede boxspring.

Verder: