Faciliteiten

Tijdens je verblijf in ons pension | B&B willen we je een toptijd bezorgen. Dat betekent dat we er niet enkel zijn voor een overnachting. Nee, we gaan verder dan dat. Hopelijk is uiteindelijk alles aanwezig voor een onbezorgde vakantie.

Over onze

Gemeenschappelijke Ruimtes

Deze kamer wordt ook wel de tuinkamer genoemd vanwege de grote hoeveelheid planten die je er aantreft. Met de prachtige bloemenmuur en het vele licht is het een hele fijne (huis)kamer voor onze gasten. In de ochtend wordt hier het ontbijt geserveerd, maar de kamer is ook de rest van de dag beschikbaar. Er staat een koffiezetapparaat en een waterkoker, zodat je hier op ieder moment terecht kunt om een (gratis) kopje koffie of thee te drinken. Er is een zitje aanwezig waar je bijvoorbeeld rustig even een krantje kunt lezen. De drankjes die je nuttigt, reken je aan het einde van je bezoek af. Houd je van spelletjes? Er staat een kast met diverse gezelschapsspellen waarvan gebruik gemaakt kan worden. Kortom, deze tuin- ofwel huiskamer is een fijne aanvulling op je eigen kamer  in onze Bed and Breakfast!

Ons Pension | B&B beschikt ook over een ruim dakterras en een stuk tuin. Deze zijn toegankelijk voor al onze gasten. Op het terras zijn meerdere zitjes aanwezig. Hier kun je lekker genieten van een kopje koffie of een wijntje onder de Zeeuwse zon! Houd hierbij wel rekening met elkaar, na 22:00u geen harde muziek meer en/of overlast voor onze andere gasten en onze buren. De Raadzaalsuite beschikt over een eigen zitje, zodat gasten hier bijvoorbeeld ‘s morgens lekker kunnen ontbijten. Neem je je eigen fietsen mee? Dan kunnen deze worden gestald in de tuin!

Over onze

Services

Broodjesservice: 

Wil je ‘s morgens je bed uit rollen en niet naar de bakker hoeven te lopen? Dat kan geregeld worden! Wij bieden voor de Raadzaalsuite een broodjesservice aan. Dan halen wij de heerlijkste broodjes voor je op, en bellen we op een afgesproken tijd bij je aan om ze bij je langs te brengen!

Fiets verhuur:

Hou je van fietsen maar heb je geen zin om de fietsen mee te slepen? Dan kun je bij ons tegen een vergoeding van 15 euro per dag een e-bike huren! Zo kun je heerlijk per fiets Schouwen-Duiveland ontdekken. En ja, die e-bike heb je echt nodig met al die windkracht in Zeeland!

Er zijn prachtige fietsroutes langs de Oosterschelde richting de bossen van Westerschouwen, of langs plan Tureluur voor de echte vogelliefhebbers. Vraag ons gerust naar fietsroutes.

Kinderbedje/mozesmand: 

Kom je logeren met kleine kinderen? Wij bieden gratis een kinderbedje en/of mozesmand (wiegje) aan ter beschikking! Geef dit aan bij je boeking door deze extra service aan te vragen. Dan zetten we dit alvast voor je klaar op de kamer en scheelt het jullie een hoop gesleep 😉

Activiteiten: 

Zin om het eiland te ontdekken en/of op stap te gaan met (kleine) kinderen? Wij denken graag met je mee voor leuke activiteiten om te doen. Een stadswandeling door Zierikzee, een fietstocht, een dagje naar de Deltawerken of een boottocht naar de zeehonden? Wij hopen je te verrassen met leuke, bijzondere uitjes in de omgeving, of gewoon hele leuke tips in Zierikzee zelf.